over ons:
  nieuwsbrieven
  KvK gegevens
  Publiciteit rond ons werk

Het bestuur van Stichting Witte Mus bestaat uit drie personen.

Voorzitter: mw E.F. Karman (Liset)
Secretaris / penningmeester: dhr F.T. van der Veek (Frans)
Algemeen bestuurslid: dhr C.H.A. Keyer (Cees)

Bestuur en inkomsten.
Geen van de bestuursleden krijgt betaald voor de tijd die in het werk voor de stichting gestoken wordt. Zo hoort dat nu eenmaal bij een Algemeen Belang Diendende Instelling (ANBI).

Freelancers en inkomsten.
Om het werk als bestuurder niet al te onaantrekkelijk te maken worden er ook geen mensen betaald om bepaalde klussen voor Stichting Witte Mus huismus bescherming Nederland te doen.

Dienstverband en inkomsten.
Vaste krachten waar periodieke salarissen aan betaald moeten worden zijn er dus heel zeker niet.

Waar gaat het geld dan wel heen ?
Alle inkomsten worden besteed aan het beschermen van Huismus en Habitat door heel Nederland. Met de hulp van vrijwilligsters en vrijwilligers, waar we heel erg blij mee zijn.
Lees voor meer informatie over de bestedingen het meerjarenplan van Huismusbescherming NL, Stichting Witte Mus.